Тротуарна плитка Ромб

Характеристики

Вид Ромб
Товщина плитки, мм 60
Розміри, мм Варіант 1 – 197х197
Варіант 2 – 150х150
Морозостійкість, цикл F 200
Водопоглинання, % Не більше 6
Стираність, г/см кв Не більше 0,7
Гарантія Від виробника
Виробник Завод Бруківки Еко, Unilux, Ковальська, Золотий Мандарин
Ціна, грн/м2 160 – 390

Наші партнери

Переваги тротуарної плитки

Відділ продажу

Отримайте консультацію
Моб.: +38 (067) 727-55-33

Вартість

Вигідні ціни для оптових клієнтів, будівельників.

Знайшли дешевше?

Ми знизимо ціну або зробимо таку ж!

Доставка

Виконуюмо доставку за мінімальними цінами

Оплата

Готівкою по факту доставки

Безготівковий розрахунок з ПДВ

Документи

На кожен проданий товар ми маємо на нього сертифікати, видаткові

Кольори тротуарної плитки Ромб

сірий

коричневий

червоний

персиковий

оливковий

графіт

білий

жовтий

нуар

еверест

еспресо

капучино

Купити тротуарну плитку Ромб

Сьогодні ринок будівельних матеріалів пропонує широкий асортимент бруківки різноманітних форм, розмірів та кольорів. Це дає можливість створювати незвичайні та унікальні візерунки. Серед усіх існуючих видів (форм) тротуарної плитки найпопулярнішим є ромб, за допомогою якого зараз створюються повноцінні картини з ефектом 3D. Навіть завод тротуарної плитки пропонує безліч варіантів укладки власних виробів у формі ромба.

Чому Ромб настільки популярний?

За допомогою бруківки тротуарної Ромб можна створити безліч візерунків. Скомбінувавши 2-3 кольори тротуарної плитки можна створити імітацію об’ємних геометричних фігур на дорожньому покритті. укладка тротуарної плитки використовуючи спеціальні технології дозволяють оживляти підлогу за допомогою 3D малюнків. Для цього лише необхідно купити декілька відтінків одного кольору.

Серед популярних способів укладки слід виділити:

  • сніжинку;
  • зірку;
  • кольоровий трикутник;
  • різноманітні об’ємні картини.

Нерідко майстри створюють з плитки Ромб панно та незвичайні різнобарвні композиції. Спеціалісти компанії Завод Бруківки мають необхідний досвід та готові покласти тротуарну плитку, ціна буде залежати від складності та обсягу замовлення. Сучасні технології укладки та 60 мм товщини тротуарної плитки дозволяють здійснювати швидке мощення садових доріжок та територій різних розмірів. Комплект складається з тротуарної плитки від виробника стандартного розміру – 197х197 мм.

Чому краще купувати у вас?

Інтернет – магазин тротуарної плитки Завод Бруківки пропонує популярну продукцію високої якості за доступними цінами. Приємна вартість магазину пов’язана з тим, що ми є офіційним дилером виробників тротуарної плитки в Україні. Ми здійснюємо продаж великого вибору товарів з гарантією та відповідними сертифікатами. виробництво тротуарної плитки/бруківки ромб здійснюється методом вібропресування, що дозволяє отримувати надійні та довговічні елементи мощення.

На сайті компанії можна переглянути діючий прайс-лист та замовити необхідну кількість бруківки форми ромб. Завдяки наявності власного автопарку ми здійснюємо реалізацію плитки з доставкою на будь-яку адресу Києва та Київської області. Можливість доведення товару в інші регіони необхідно обговорити з менеджерами компанії Завод Бруківки у момент оформлення замовлення. Якщо виникли питання або проблеми з вибором товару, завжди можна звернутись за консультацією до наших співробітників.