Тротуарна плитка Квадрат 200×200

Вид Квадрат 200х200
Товщина плитки, мм 40, 60
Розміри, мм 100х100
Морозостійкість, цикл F 200
Водопоглинання, % Не більше 6
Стираність, г/см кв Не більше 0,7
Гарантія Від виробника
Сертифікат якості В наявності
Доставка Київ (область), Україна
Ціна, грн/м2 300

Наші партнери

Переваги тротуарної плитки

Відділ продажу

Отримайте консультацію
Моб.: +38 (067) 727-55-33

Вартість

Вигідні ціни для оптових клієнтів, будівельників.

Знайшли дешевше?

Ми знизимо ціну або зробимо таку ж!

Доставка

Виконуюмо доставку за мінімальними цінами

Оплата

Готівкою по факту доставки

Безготівковий розрахунок з ПДВ

Документи

На кожен проданий товар ми маємо на нього сертифікати, видаткові

Кольори тротуарної плитки Квадрат 200х200

сірий

коричневий

червоний

оливковий

персиковий

графіт

білий

жовтий

нуар

еверест

еспресо

капучино

Купити тротуарну плитку Квадрат 200х200

Бруківка тротуарна Квадрат 20х20 – найпоширеніший матеріал, який використовують для мощення тротуарних доріжок, міських площ, пішохідних зон відпочинку. Популярність такого оздоблювального матеріалу забезпечується за рахунок широкого асортименту кольорової гами та рельєфів зовнішньої поверхні.

Особливості квадратної плитки

Квадратна бруківка відрізняється зовнішнім виглядом. Виробник тротуарної плитки наносить на поверхню такої плитки різноманітні малюнки, що є гарантією не лише високого рівня естетики, а й безпеки для пішоходів. Рельєфна плитка перешкоджає ковзанню навіть на мокрій поверхні, яка виникає після дощу або снігу.

Тротуарна плитка від виробника Квадрат 20х20, ціна якої є прийнятною, підходить для мощення площ, автопарковок, оскільки здатна витримувати значні навантаження. Виробництво тротуарної плитки/бруківки здійснюється з бетону марки В35. Товщина тротуарної плитки може бути від 40 до 80 мм, в залежності від потреб та навантаження.

Надати прибудинковій території бездоганний та привабливий зовнішній вигляд можна правильно вибравши вид (форму) тротуарної плитки. Не менш важливо правильно вибрати спосіб укладання.

Існують наступні варіанти укладки тротуарної плитки квадрат 20х20:

  • базовий (мощення окремих елементів здійснюється рівними рядами, при цьому сторони сусідніх квадратів повністю поєднуються);
  • під кутом (такий варіант є більш цікавим, але обираючи його слід налаштуватися на додаткові фінансові витрати, оскільки крайня плитка обрізається, що передбачає значну кількість обрізків);
  • хаотичне мощення (метод передбачає укладання кожного ряду з невеликим зміщенням).

Різноманітний колір тротуарної плитки квадрат дозволяє комбінувати відтінки для створення неповторних та унікальних малюнків. Ідеальним вважається комбінування 2-3 відтінків кольорів.

Як придбати?

Інтернет – магазин тротуарної плитки Завод Бруківки здійснює продаж плитки Квадрат. Наша компанія є офіційним дилером багатьох заводів тротуарної плитки в Україні. Висока якість та доступна вартість товару – головні причини, чому краще купити плитку у нас. На нашому сайті можна знайти актуальний прайс-лист та замовити необхідний товар з доставкою.

Жителі Києва та Київської області можуть скористатися послугами мощення. Наші спеціалісти готові покласти тротуарну плитку ціна послуг залежить від багатьох складових, тому визначається при оформленні замовлення.